top of page
1V6A6354.jpg

"Waarom ga ik nog op wedstrijd als het steeds niet lukt?"
 
Je hebt het in je om óók eens een lintje te winnen. Het enige dat je in de weg staat, is je eigen hoofd.

Leer in 5 stappen je zelfvertrouwen terug te vinden, te rijden met focus en te gaan voor winst 

Je wéét dat je het in je hebt. 

Want thuis lukt gaat het vaak prima. Als niemand kijkt, ben je de ruiter die je óók kan zijn. Dan gaat het vaak ineens hele stukken superfijn. Dat je denkt: als ik dít nou altijd zo zou doen..

 

Maar als je de AC-lijn oprijdt, dan voel je het al. Dit gaat helemaal mis. De jury zit je nors aan te kijken. Je familie langs de kant kijkt nog hoopvol, maar je kunt hun spanning voelen. En in je brein gaat het van RATATATA en daar sta je alweer, huilend op de klep. Eén zielig hoopje nederlaag. Weer een wedstrijd verprutst.

Waarom doe je dit eigenlijk nog?

Waarom ga je nog op wedstrijd als je daar steeds zo bevriest?

1V6A6124.jpg

Hoe fijn zou het zijn als :

 

✅ Je niet meer wordt tegengehouden door twijfels en onzekerheid? Als je precies weet hoe je ondanks je eigen gedachten toch heel succesvol en relaxed op wedstrijd kunt presteren?

✅ Je iedere dag weer glunderend van trots op je paard zit. Het lukt om je doelen te behalen en vol focus je paard te trainen. Je weet dat je niet streng hoeft te zijn voor jezelf en dat het niet zit in harder trainen.

✅ Jij lekker zelf bepaalt wanneer je op wedstrijd gaat. Je je meer jezelf voelt en blij bent met je eigen rijden en de vooruitgang die je boekt.

Screenshot 2022-04-26 at 09.52.30.png

Dat kan met het
VAN STRESS NAAR SUCCES
3 maanden traject

Blij en zelfverzekerd op je paard met een goede mindset 

In 3 maanden leer ik je:

 • Hoe je je verlammende perfectionisme verslaat en in jubelstemming wakker wordt op de dag van je wedstrijd.

 • Hoe je ervoor zorgt dat er geen enkele proef meer mislukt door wedstrijdzenuwen.

 • Hoe je kunt trainen met een super duidelijk plan en daardoor betere resultaten haalt. 

 • Hoe je -halve - paniekaanvallen de baas wordt door ademhaling & visualisatie in te zetten.

 • Hoe je de zelfverzekerde ruiter wordt die je zo graag wilt zijn!

€8200 incl. btw

Hoe ziet het traject eruit? 

 • 8 coaching sessies strategisch verdeeld over 3 maanden

 • intensief (vaak dagelijks) tussentijds contact via whatsapp 

 • online training doelen stellen 

 • iedere week opdrachtjes om thuis zelf te oefenen

De sessies zijn via zoom of bij mij op locatie in Amsterdam. Ik kan je naast deze training ook begeleiden op wedstrijd of tijdens een training bij jou op stal waarin ik voornamelijk kijk naar je mentale prestatie.

Je kunt je gratis aanmelden voor een succes-scan! In dit gesprek kijk ik mee met jouw situatie en bepalen we samen of de rest van het traject iets voor je is.

Screenshot 2022-04-26 at 09.57.27.png

Herkenbaar?

Je zet je paard terug op stal na je wedstrijd en denkt ‘eigenlijk niks opgeschoten’. Het voelt doelloos. 

Het inschrijven vind je nog wel leuk maar vanaf dat moment begint de twijfel en de stress. 

Je ziet de ruiters om je heen met sprongen vooruit gaan, terwijl jij stil blijft staan.

Je bent zo perfectionistisch dat je eindeloos onderdelen uit je proef oefent en nooit de stap zet om op wedstrijd te gaan. 

De wedstrijden zouden leuk en leerzaam moeten zijn, maar het geeft je vooral stress, frustratie, zorgen en slapeloze nachten.

Blijf je doormodderen? Of ben je klaar om je blokkades los te laten en vooruit te gaan als ruiter, met meer zelfvertrouwen, meer plezier en betere resultaten?

Deze training is voor jou als je:

✓ Het idee hebt dat er meer in jezelf zit, maar het er steeds niet uit komt.

✓ Je vaak zenuwachtig bent maar je geen zin hebt in een zweverig tafereel op een meditatie kussentje.

✓ Je je verantwoordelijk voelt naar je partner/ sponsor/ ouders/ eigenaar van het paard om goed te presteren maar je ook vaak het gevoel hebt dat je het niet goed doet.

✓ Je zo graag van die moeilijke gedachten en gevoelens af wil komen.

✓ Je zin hebt om er voor te gaan en te doen wat nodig is. Je weet dat het niet vanzelf zal gaan.

✓ Je zo graag wat meer rust wil ervaren rondom de paarden.

 • Hoe werkt de training?
  Je gebruikt de video & het werkboek naast elkaar. In de video zal ik je helpen je doelen te stellen. Het is de bedoeling dat je er lekker rustig voor gaat zitten. Ik hoop dat je je op de bank opkrult, en dan de oefeningen doet. Ik neem je mee door de oefeningen. Op sommige momenten vraag ik je om de video te pauzeren en de oefeningen te maken. Je kunt er zo lang over doen als je wilt.
 • Hoe lang duurt de training?
  Ongeveer 2 tot 3 uur. Het ligt er aan hoe veel tijd je neemt voor de oefeningen. Je kunt de video bekijken en pauzeren om de oefeningen te maken, dus je kunt je eigen tempo bepalen. Ik raad aan om het zeker als tijd voor jezelf te beschouwen. Neem de tijd om na te denken over wat je nou echt wilt bereiken en te dromen over alle mogelijkheden.
 • Voor wie is de minitraining?
  Gender, leeftijd, nationaliteit, niveau: het maakt niet uit. De training is voor alle ruiters (of werk-aan-de-hand trainers) die willen leren omgaan met alle afleidingen tijdens het rijden. De handleiding en het webinar zijn in het Nederlands.
 • Het stellen van doelen zet me onder druk. Ze geven mij het gevoel dat ik moet presteren en dat maakt me onzeker.
  We verwarren het stellen van doelen vaak met een ijzeren discipline en zeer streng voor jezelf zijn. Ik geloof in het tegenovergestelde. We maken de stappen zo klein en je voelt je zo gemotiveerd dat je je doelen bereikt met niks dan liefde voor jezelf. En je maakt een doel maar je stuurt op gevoel. Dus bijsturen kan altijd en het is ook nodig om flexibel te zijn met paarden. Er komt geen doelenpolitie met een samurai-zwaard controleren of jij wel je doelen hebt behaald. Je stelt je doelen om te rijden met focus en het eindresultaat laat je los. Dit doelenplan is een sneuvelversie en alleen bedoelt om een stip op de horizon te hebben waardoor je rijdt met focus.
 • Ik heb al ervaring met doelen stellen. Is dit dan ook iets voor mij?
  Als je al ervaring hebt met doelen stellen, maar ze nog niet allemaal bereikt hebt, dan is dit zeker een goede handleiding voor je. Ik geef je tips, zodat je in de toekomst al je doelen zult behalen. Ook voor topsporters en trainers is deze handleiding zeer nuttig. Behaal jij al je doelen al? Dan is dit niet iets voor jou ;)
 • Ik heb al eens geprobeerd om doelen te stellen en dit werkt niet voor mij.
  Dan heb je je doelen niet op de juiste manier gesteld. Je hebt je doelen waarschijnlijk niet bepaald omdat je verloren bent geraakt in een te grote hoeveelheid aan doelen, je motivatie bent verloren of niet in staat was om door te zetten. Het formuleren van duidelijke, kleine en effectieve doelen is een vaardigheid die ik je in deze handleiding ga leren. Dit werkt voor iedereen.
 • Wat als het me niet bevalt?
  Ik heb geen enkele student gehad die niet tevreden was over de handleiding. Ik beloof je dat als het je echt niet bevalt, je je geld terug krijgt. Stuur me binnen 14 dagen een email met minstens 50% van de oefeningen voltooid… en ik geef je met alle liefde je geld terug.
Ga je nog langer zelf aanmodderen? Ik denk dat het tijd is voor een blijvende verandering in je leven. 
 
Terwijl jij twijfelt, wint iemand anders jouw rubriek. 

en weetje...als je tot hier hebt gelezen, dan weet je dat dit de juiste keuze is. 
bottom of page