IMG_5051_edited.png

Wil je van alles maar weet je niet hoe je het voor elkaar moet krijgen?

In deze mini-training van twee uur maak jij een plan zodat je grip krijgt op je doelen zodat je grootste dromen werkelijkheid gaan worden. 

Je zet je paard terug op stal maar je hebt het gevoel alsof je niet echt getraind hebt.

De onbewuste automatische piloot nam het over waardoor de echte prioriteiten voor die training naar de achtergrond verdwenen. Je doet enorm je best, maar de meeste trainingen voelen bijna zinloos.  

 

Na de les denk je dat je wel weet wat je moet doen, maar de volgende dag zijn er zo veel tips waar je aan moet denken dat je er niet eens één onthoudt. Uiteindelijk ben je gewoon rondjes aan het rijden. Alweer.

 

Je kijkt vol jaloezie naar andere ruiters die wél beter worden, terwijl jij het gevoel hebt dat je nog steeds op hetzelfde niveau zit als vorig jaar. Zij bereiken dingen waar jij alleen maar van kunt dromen. Ze hebben zó veel balans in hun zit, hun aanleuning is constant en elastisch, en ze rijden met zoveel takt hun zijgangen door. Ze rijden galopwissels alsof het niets is. Op wedstrijden zijn ze pas echt in hun element en het lijkt alsof ze alles winnen wat er te winnen valt. Je denkt misschien wel: “Dat is gewoon niets voor mij”, maar diep van binnen wil je heel graag een betere ruiter worden. Je weet alleen niet hoe.

 

Ik weet hoe dit voelt. Ik heb veel mislukte en doelloze ritten gehad in mijn rijcarrière. Het is deprimerend en ontmoedigend. Je kan je zó leeg voelen. Diep van binnen weet je dat jij en jouw paard het veel beter kunnen doen, maar op de één of andere manier krijg je maar geen grip op je trainingen.

Er moet een betere manier zijn.

Ik geloof dat trainen zonder een duidelijk plan, de reden is waarom jij je gefrustreerd en teleurgesteld voelt tijdens trainingen. Maar deze frustratie en negatieve emoties zijn niet nodig.   

 

Doelen stellen helpt je om meer grip te krijgen op jouw trainingen. Met een goed plan zie jij jezelf iedere dag beter worden.

 

Stralend van blijdschap en trots stap je je paard uit. Je hart stroomt over met liefde voor je paard. Je paard ziet er fantastisch uit en samen behalen jullie je dagelijkse trainingsdoelstellingen. En niet één dag, maar elke dag weer.

 

Hoe?

Shoot%20Romy%20HPS%20-%2015_edited.jpg

Train met een plan.

Ik heb een doelen stellen masterplan met 8 stappen ontworpen zodat jij jouw doelen op een effectieve manier kan stellen. We maken samen een gedetailleerd stappenplan met alle kleine subdoelen die je helpen om jouw einddoel te bereiken. Je hoeft alleen maar iedere dag je subdoelen te volgen.

 

Het is zeker geen hogere wiskunde, het vraagt alleen wel wat tijd en inzet. Als je bereid bent om nu wat tijd en energie te investeren, leer je een tool te gebruiken die je grootste dromen omzetten in realiteit.  

 

De uitgewerkte 8 stappen vormen de basis voor jouw eigen persoonlijke roadmap richting je dromen. Dit helpt je om:

  • je zelfverzekerder te voelen, omdat je elke dag precies weet wat de drie belangrijkste prioriteiten van je training zijn.

  • Met een plan in je hoofd op je paard te zitten

  • Echte flow te kunnen ervaren in je trainingen.

  • een overzicht te krijgen van jouw trainingsdoelstellingen. Hierdoor kan je je trainingsplan aanpassen als dingen iets anders lopen dan verwacht. Dit geeft je houvast en grip.

Jouw toekomst

1

Overzicht

Je dagelijkse trainingsdoelen zijn kraakhelder terwijl je je einddoel in het verlengde dichterbij ziet komen.

2

Zelfvertrouwen

Het zelfvertrouwen om de ruiter te worden die je wilt zijn. Je bent al onderweg.

3

Motivatie

Je doet wat nodig is om je doelen te bereiken. Je hebt energie om er vol voor te gaan.

star.png
star.png
star.png
star.png
star.png
mock up doelen stellen NL.png

€69,-

Van dromen naar doen

Maak je training supereffectief met 8 simpele stappen

De meest populaire doelen stellen mini-training. Word de ruiter die je wilt zijn. Word de ruiter die dromen werkelijkheid maakt. Begrijp de verschillende soorten doelen, leer hoe je jouw doelstellingen effectief formuleert en hoe je ze doorzet.

star.png
star.png
star.png
star.png
star.png

Dit ontvang je:

 ✅ De handleiding met 8 stappen om jouw dromen werkelijkheid te maken

 ✅ Een 45 minuten durende video, waarin ik je persoonlijk door de stappen heen begeleid

 ✅ Je kunt mij persoonlijk DM’en met al jouw vragen over doelen stellen

 ✅ Een meditatie over doelen stellen die je helpt om je toekomst nog meer te visualiseren waardoor het al realistischer lijkt.

 ✅ Jouw persoonlijke roadmap met 3 procesdoelen voor elke training

 ✅ Meer structuur tijdens je training

€69,-

Doelen stellen Nederlands (1).png

Veelgestelde vrage

Voor wie is de minitraining?


Gender, leeftijd, nationaliteit, niveau: het maakt niet uit. Deze cursus is voor iedereen die wat houvast en overzicht zoekt. De handleiding en het webinar zijn in het Nederlands.
Hoe werkt het webinar?


In het webinar zal ik je helpen je doelen te stellen. Het is de bedoeling dat je er lekker rustig voor gaat zitten. Ik hoop dat je je op de bank opkrult, en dan de oefeningen doet. Ik neem je mee door de oefeningen. Op sommige momenten vraag ik je om de video te pauzeren en de oefeningen te maken. Je kunt er zo lang over doen als je wilt.
Wat als het me niet bevalt?


Ik heb geen enkele student gehad die niet tevreden was over de handleiding. Ik beloof je dat als het je echt niet bevalt, je je geld terug krijgt.

Stuur me binnen 14 dagen een email met minstens 50% van de oefeningen voltooid… en ik geef me met alle liefde een restitutie.
Hoe lang duurt de mini-training?


Ongeveer 2 tot 3 uur. Het ligt er aan hoe veel tijd je neemt voor de oefeningen.

Je kunt het webinar bekijken en pauzeren om de oefeningen te maken, dus je kunt je eigen tempo bepalen. Ik raad aan om het zeker als tijd voor jezelf te beschouwen. Neem de tijd om na te denken over wat je nou echt wilt bereiken en te dromen over alle mogelijkheden.
Ik heb al ervaring met doelen stellen. Is dit dan ook iets voor mij?


Als je al ervaring hebt met doelen stellen, maar ze nog niet allemaal bereikt hebt, dan is dit zeker een goede handleiding voor je. Ik geef je tips, zodat je in de toekomst al je doelen zult behalen. Ook voor topsporters en trainers is deze handleiding zeer nuttig.

Behaal jij al je doelen al? Dan is dit niet iets voor jou ;)
Ik heb al eens geprobeerd om doelen te stellen en dit werkt niet voor mij.


Dan heb je je doelen niet op de juiste manier gesteld. Je hebt je doelen waarschijnlijk niet bepaald omdat je verloren bent geraakt in een te grote hoeveelheid aan doelen, je motivatie bent verloren of niet in staat was om door te zetten. Het formuleren van duidelijke, kleine en effectieve doelen is een vaardigheid die ik je in deze handleiding ga leren. Dit werkt voor iedereen.
Het stellen van doelen zet me onder druk. Ze geven mij het gevoel dat ik moet presteren en dat maakt me onzeker.


We verwarren het stellen van doelen vaak met een ijzeren discipline en zeer streng voor jezelf zijn. Ik geloof in het tegenovergestelde. We maken de stappen zo klein en je voelt je zo gemotiveerd dat je je doelen bereikt met niks dan liefde voor jezelf. Dit is de magie van het doelen stellen op de juiste manier. Het stellen van doelen zal nooit meer hetzelfde zijn.