top of page

Laten we het hebben over hoe jij die zelfverzekerde ruiter gaat worden. 

PaulienxAnne 16.jpg

Tijd voor actie.

 

Als je serieus bent over je paard en de sport, moet je een serieus plan hebben. Hoe ga je doorgroeien naar het volgende niveau? Hoe ga je zorgen dat je effectief naar een wedstrijd toe kunt trainen en tegelijkertijd rustig en ontspannen blijft?  

Als je daar onzeker over bent, ben je niet alleen. Veel ambitieuze wedstrijdruiters worstelen hiermee. Maar ruiters die hier grip op krijgen, hebben een enorme voorsprong. 

En het mooie is: als je goed rijdt met focus en de technieken leert om met je belemmerende overtuigingen om te gaan, is het niet eens zo moeilijk.

Ik kan je dit leren. In een gesprek bespreken we waar je nu staat en waar je graag naartoe zou willen groeien. We kijken ook wat er in de weg staat of waarom dat nu nog niet lukt. Aan het einde kijken we wat een passende vervolgstap voor jou is en of ik je in een coachingstraject kan helpen. 

De sessie is gratis en vrijblijvend. Ik ga er wel van uit dat je bereid bent om echt naar jezelf te kijken en te doen wat nodig is om jouw droom te bereiken. 

bottom of page