top of page

Podcasts

podcast cover juiste spotify formaat.png

Winner's Mindset Show - Anne's Podcast

Als je jezelf als ruiter wil verbeteren en graag nieuwe dingen leert ben je hier precies op de juiste plek. Mijn naam is Anne Loosveld en ik ben sport psycholoog. In deze podcast leer ik je alles over wedstrijdspanning, optimale voorbereiding, presteren onder druk en omgaan met tegenslagen, blessures en kritiek. Hier leer je hoe jij ook een zelfverzekerde en stralende winnaar kan worden.

anne paardenpodcast header.jpg

De Paardenpodcast 

Zenuwen tijdens de wedstrijd of onzekerheid tijdens het trainen van je paard - het overkomt de besten! Anne Loosveld is sportpsycholoog en helpt ruiters om een positieve mindset te krijgen, zodat de training of de wedstrijd soepeler verloopt, je meer succes en vooruitgang boekt en angsten of zenuwen een veel minder grote rol gaan spelen. In deze aflevering vraag ik Anne er van alles over! We hebben het over positief denken, de kracht van visualisaties en welk direct effect dat heeft op jouw paard.

Hinniken de podcast

Wedstrijdspanning. Iedereen die wedstrijden rijdt of heeft gereden, herkent het, maar wat doe je eraan? Samen met Anne Loosveld heeft Feline de Jonge een open gesprek om erachter te komen waar haar wedstrijdspanning vandaan komt en wat ze er tegen kan doen. Hopelijk helpt deze podcast jullie ook om je wedstrijd spanning te verminderen. Veel luister plezier!

1200x1200bb.jpg

Podcast - 10 tips for better mental performance

Anne gaat in gesprek met Glenys Cox, een Engelstalige podcast van Horse Chats.

Artikelen

HippischeOndernemer_LFC_L-1200x450.jpg

Kijkje in de keuken bij: sportpsycholoog en instructrice Anne Loosveld

Sportpsycholoog & instructrice Anne Loosveld vertelt alles over het reilen en zeilen van haar onderneming.

Hoe is ze hier gekomen, hoe werft ze klanten, welke moeilijkheden komt ze tegen en wat is haar ultieme tip voor andere ondernemers?

download.png

Anne op horses.nl 

“Het is de minst gestelde vraag, maar zeker ook de belangrijkste: ‘Wat gaat er goed?’”. Ik werk als sport psycholoog met ruiters die vaak ontevreden afstappen. Ze hebben een uur gereden, hard getraind maar één oefening ging niet goed, bijvoorbeeld de wissels. Dan is dat het gevoel dat blijft hangen. ‘Het ging niet goed vandaag. De wissels lukten niet.’ Ze vergeten alle dingen die tijdens rit die wèl goed gingen.

bottom of page