Untitled design (1).png

Word een zelfverzekerde

ruiter

Stop met twijfelen aan jezelf

en rijd alsof niemand kijkt.

De Mindset Academy voor ambitieuze ruiters

Rij in 12 weken vol vertrouwen je beste rit ooit 

Vol goede zin stap je op. Na die training van gister heb je er weer helemaal vertrouwen in dat het gaat lukken. Je stapt een paar rondjes met een lange teugel, terwijl de fijne les van gister door je hoofd gaat. Je hebt er zin in om met de tips aan de slag te gaan en even een uurtje echt te knallen.

 

Maar dan hoor je iemand “deur vrij!” roepen. De deur van de bak zwaait open en twee andere ruiters stappen de baan in…

En dan begint de ellende.

Als ruiters hebben we altijd te maken met afleiding, zowel van buitenaf als in onszelf. Er blaft eens een hond, er rent een kind voorbij, je voelt de ogen van de mensen langs de kant.. En vaak heeft dat enorme invloed op je rijden: 

 

 • Je begint enorm aan jezelf te twijfelen door de blikken van anderen

 • Je raakt gefrustreerd met jezelf en je paard

 • Je baalt enorm want je schiet geen winstpunt op

 • Je maakt steeds dezelfde fouten je blijft hangen in dezelfde oefeningen

 • Je hebt het gevoel dat je nóóit een betere ruiter wordt

 • Je voelt je schuldig naar je paard

 • Je rijdt afwachtend en lift maar een beetje mee

 • Het idee om je paard te verkopen schiet soms zelfs door je hoofd

 

Herkenbaar? Veel ruiters denken dat dit nou eenmaal is hoe het is. En ze denken: ik moet het oplossen door meer en harder te trainen. En dat is misschien wel de grootste fout die je nu kan maken.

Want hoeveel winstpunten heeft die strategie je opgeleverd...

De grootste blokkade tussen jou en je succes zit in iets anders:

 

Je mentale training. 

Even een vraagje: hoeveel uren heb je al in het zadel doorgebracht om beter te leren rijden?

En hoeveel uren heb je besteed aan het trainen van je mentale vaardigheden?

 

Bij de meeste ruiters is die verhouding ver te zoeken. We zoeken de oplossingen in alles behalve ons hoofd. Supplementen, voedingsschema’s, ergonomische singels, aquatraining, noem maar op. Maar wat er OP dat paard zit, daar kijken we niet naar.

 

Terwijl daar juist de meeste winst te behalen valt.

Alles gaat veranderen als jij je mindset verandert.

 

Ga serieus aan de slag met je mindset, en je zult zien dat je

 • Niet meer van het padje raakt door tegenslagen of kritiek van anderen.

 • Nooit meer last hebt van wedstrijdzenuwen.

 • Vol vertrouwen de AC-lijn op rijdt.

 • Zonder stress rijdt en gemakkelijk je doelen behaalt.

 • Weet hoe je kunt schakelen als jouw training net even anders loopt dan gepland. 

 • Voorgoed afscheid neemt van onzekerheid.

 • Jezelf volledig kunt vertrouwen.

 • Alleen nog positieve kriebels in je buik voelt als jij je paard opzadelt voor een wedstrijd of online proef.

Als ík ‘t kan, kan jij het ook.

Ik ben Anne Loosveld, sportpsycholoog in de paardensport. Ik was jarenlang een streber. De keiharde werker die van zichzelf niet mocht stoppen tot het uiterste was bereikt. Ik dacht dat dat zo hoorde. Ik was hard voor mezelf en accepteerde geen gezeur. 

Tot ik merkte dat die strategie me niets bracht. Behalve een hoop stress, een gespannen paard en, als ik eerlijk ben, altijd een net-niet resultaat. En dus ging ik nog harder mijn best doen. 

 

Dat maakte het nog erger: nog meer stress, duizelingen, nooit rust in mijn lijf. En nog mindere resultaten.  Pas toen ik met mijn mindset aan de slag ging, leerde ik rijden met plezier, zelfvertrouwen en ontspanning.

 

Ik durf met volle overtuiging te zeggen dat dit ook voor jou is weggelegd. Ik zie het gebeuren bij de ruiters die ik begeleid. Eén voor één ontpoppen ze zich tot ruiters die zichzelf vooruit helpen, die fouten durven maken, die lol hebben in het proces en in het rijden. En hun resultaten, die schieten omhoog.

Dit kan ook jouw werkelijkheid worden.

 

Misschien denk je: ‘jaaa, maar voor míj is het echt anders. Mijn problemen zijn zó groot..’

Maar deze resultaten zijn geen supermensen. Dit zijn gewoon ruiters zoals jij en ik, die allemaal hun eigen twijfels en obstakels en moeilijkheden hadden. Maar door er samen aan te werken, met een slim plan en persoonlijke aandacht, kregen zij het voor elkaar om hun grote mentale barricades op te lossen.

 

Hoe lang ga je nog doormodderen? Hoe lang zet je je paard nog met zeurende onvrede op stal na elke training?

Aan het eind van dit groepstraject:

1

Is het niet meer relevant wie er langs de kant staan. Je bent 100% gefocust op je paard en als er mensen naar je kijken vind je dat juist leuk. Je ligt geen seconde meer wakker van kritiek of de mening van anderen. 

2

Zijn wedstrijdzenuwen verleden tijd. Je rijdt met plezier en ontspanning de AC-lijn op. 
Je wedstrijdresultaten schieten omhoog en daardoor groei je met gemak door naar de volgende klasse. 

 

3

Ga je fluitend naar stal en kan je niet wachten om weer te gaan rijden. Je voelt een enorm vertrouwen in jezelf en in je paard. Je ziet jezelf een betere ruiter worden en iedere rit voelt alsof jullie een showtje geven.

 

Volg me op Instagram en blijf op de hoogte van de volgende startdatum!

Let op! Er is maar plek voor ongeveer 10 ambitieuze ruiters.

Als je tot hier hebt gelezen dan weet je dat dit precies is wat jij nodig hebt!

 

Veelgestelde vragen

Ik heb nog een twijfel of een vraag.


Twijfel je of heb je een andere vraag? Stuur je vraag of twijfel naar anne@anneloosveld.com. We kunnen daarna altijd even telefonisch contact hebben. Ik kijk met veel liefde met je mee of dit iets voor jou is.
Zijn het studiemateriaal, de meditaties, de visualisaties en de Facebook community na afloop van de training nog steeds beschikbaar?


Yes! Alles blijft tot het einde van dit jaar beschikbaar voor je.
Komt er nog een keer zo’n programma?


Ja, aan het eind van het jaar komt er nog een traject. Deze huidige prijs is wel een pilotprijs omdat dit de eerste keer is dus de prijs gaat wel omhoog.
Kan ik in termijnen betalen?


Ja, zeker! Het is mogelijk om te betalen in drie termijnen. Ik stuur je dan drie keer een factuur. Er kom eenmalig €45 euro bovenop het totaalbedrag. Dus de standaardprijs wordt €1545,- en de early bird prijs wordt €1395,-
Wanneer zijn de masterclasses en de coachingssessies?


Op woensdagmiddag, 15:00! Als dit niet past of als je er een keer niet bij kunt zijn, kan je dit altijd op je gemak terug kijken. Al je vragen kan je ook stellen in de facebookgroep of via whatsapp.
Ik heb geen Facebook. Is dat een probleem?


Zonder Facebook heb je logischerwijs geen toegang tot de besloten Facebook Community en kan je geen vragen stellen aan andere deelnemers en/of elkaar helpen en inspireren. Er zijn mensen die speciaal voor deze training een Facebook account aanmaken. Eventueel met een ander tijdelijke e-mailadres vanwege privacy redenen.
Kan ik de kosten opvoeren in de boekhouding als ik hippisch ondernemer ben (staleigenaar, ruiter, trainer etc)?


Ja, als je ondernemer bent kan dat. Ik stuur je altijd een factuur. Je kunt dan ook de BTW terugvragen bij de belastingdienst. Heb je hier vragen over, stuur me even een berichtje.
Hoeveel tijd ben ik ermee kwijt?


Je kunt zelf kiezen wanneer je de videos kijkt en of je de coachingsessies terug wil kijken. Gemiddeld ben je er eenmalig zo'n 2 uur per week mee kwijt en dagelijks 20/30 minuutjes. Kan wat korter of wat langer. Precies hoe het voor jou past!
Hoe zit de training in elkaar?


In dit 12 weekse groepsprogramma komen er elke week nieuwe lessen beschikbaar met theorie-video's, losse visualisaties en een werkboek met effectieve oefeningen. Daarnaast heb je toegang tot de besloten Facebook groep. Hierin kan je
alles delen, vragen stellen, hulp zoeken als je er even doorheen zit of juist als je een overwinning te vieren hebt. Ik ben zelf ook dagelijks in deze facebookgroep om te coachen en advies te geven. Je ontvangt daarnaast mijn persoonlijke telefoonnummer voor echt persoonlijke vragen of noodgevallen. Ik ben er altijd voor je! Je gaat dus wekelijkse coachingsessies volgen, videos kijken, visualisaties doen en met de werkboeken aan de slag. Al je vragen stel je in de facebookgroep. Daarnaast ga je lekker oefenen gedurende de dag en doe je aan het eind van de dag een oefeningetje.
Voor wie is dit programma geschikt?


Dit programma is voor ruiters die meer zelfvertrouwen willen hebben, meer focus willen tijdens het rijden en betere resultaten willen behalen. Je kunt mee doen vanaf 20 jaar. Het is belangrijk dat je zin hebt om er ook tijd voor vrij te maken om zelf actief te oefenen met je mindset.

Ga je nog langer zelf aanmodderen?
Terwijl jij twijfelt, wint iemand anders jouw rubriek.
...en weetje, als je tot hier hebt gelezen, dan weet je dat dit de juiste keuze is. Spring maar, ik vang je op!