top of page
Untitled design (1).png

Gefeliciteerd met je prijs!

Je hebt een training gewonnen over mentale training voor ambitieuze wedstrijdruiters. Leuk dat jij je gaat inschrijven om als ruiter nóg beter te kunnen gaan presteren op wedstrijd.

Voor wie?

Deze training is speciaal ontworpen om ruiters te helpen bij het ontwikkelen van een betere focus, meer zelfvertrouwen en het omgaan met wedstrijdzenuwen.

Dit zijn belangrijke vaardigheden die we vroeger niet geleerd hebben op de manege of ponyclub. Vaak zijn ruiters afgeleid door de mensen langs de kant, een nors gezicht van een jury of als ze een fout maken in de ring. Herken jij dit?

Dat zijn cruciale momenten dat je mentale vaardigheden nodig hebt om je focus bij je paard te houden om alsnog een strakke proef neer te kunnen zetten.

 

Dat leer ik je in deze training

Ik ga je tools en technieken leren om je concentratie te verbetere en met meer zelfvertrouwen te rijden.

Je leert om succesvol om te gaan met wedstrijddruk op het moment dat het belletje gaat en jij de ac-lijn op mag.

 

Het allermooiste van mentale training: iedereen kan het leren!

Wie geeft de training?

Ik ben Anne Loosveld, sportpsycholoog in de paardensport. Ik was jarenlang een streber. De keiharde werker die van zichzelf niet mocht stoppen tot het uiterste was bereikt. Ik dacht dat dat zo hoorde. Ik was hard voor mezelf en accepteerde geen gezeur. 

Tot ik merkte dat die strategie me niets bracht. Behalve een hoop stress, een gespannen paard en, als ik eerlijk ben, altijd een net-niet resultaat. En dus ging ik nog harder mijn best doen. 

 

Dat maakte het nog erger: nog meer stress, duizelingen, nooit rust in mijn lijf. En nog mindere resultaten.  Pas toen ik met mijn mindset aan de slag ging, leerde ik rijden met plezier, zelfvertrouwen en ontspanning.

 

Ik durf met volle overtuiging te zeggen dat dit ook voor jou is weggelegd. Ik zie het gebeuren bij de ruiters die ik begeleid. Eén voor één ontpoppen ze zich tot ruiters die zichzelf vooruit helpen, die fouten durven maken, die lol hebben in het proces en in het rijden. En hun resultaten, die schieten omhoog.

Wil je me nog wat beter leren kennen? Volg me op instagram!

1V6A6703.jpg

Praktische details

  • Als je niet aanwezig kunt zijn bij één van de trainingen, mail even naar info@anneloosveld.com en dan ontvang je de replay.

  • Als je zelf al een geweldige mindset hebt (lekkerr!) mag je de giftcard doorgeven aan een andere wedstrijdruiter (Z1 of hoger) die de training goed kan gebruiken. 

  • De training duurt een uur en een kwartier ongeveer. 

  • Deze training is speciaal ontworpen voor ruiters die Z1 of hoger rijden.

Schrijf je meteen in!

Kies de datum die het beste bij je past. Je ontvangt een bevestiging via de mail.

bottom of page