Je hebt het in je om een powerruiter te zijn. Maar je twijfels en onzekerheid houden je tegen..

Leer je twijfels loslaten en rijd met ontspannen zelfverzekerdheid, elegantie en veel meer plezier.  

Je wéét dat je beter kan rijden. 

Vanaf morgen ga ik ècht beter rijden, denk je. 

Vanaf morgen ga je doelgerichter trainen, stoppen met rondjes rijden zonder er iets mee op te schieten. Vanaf morgen pak je die lastige oefening mee in de training en ga je je ècht inschrijven voor een wedstrijd. Morgen bel je eindelijk die nieuwe instructeur waar je al zo lang wil lessen. Echt waar!

Maar als het morgen is, en jij op je paard zit, sluipt die bekende twijfel weer via je achterhoofd naar binnen. Dat stemmetje dat zegt: je bent nog niet goed genoeg. Blijf nog maar even proberen, dooroefenen, aanklooien. Vooral nog niet inschrijven voor de wedstrijd.

 

Mórgen kan het ook nog...

Herkenbaar?

❌ Je zet je paard terug op stal en denkt ‘eigenlijk niks opgeschoten’. Het rijden voelt vaak doelloos. 

❌ Er is nog zo veel te verbeteren aan je rijden dat je eigenlijk niks echt goed oefent. Je ziet door de bomen het bos niet meer. 

❌ Je ziet de ruiters om je heen met sprongen vooruit gaan, terwijl jij stil blijft staan.

❌ Je bent zo perfectionistisch dat je eindeloos onderdelen uit je proef oefent en nooit de stap zet om op wedstrijd te gaan. 

❌ Het rijden zou leuk en ontspannen moeten zijn, maar het geeft je vooral stress, frustratie, zorgen en slapeloze nachten.

Blijf je doormodderen? Of ben je klaar om je blokkades los te laten en vooruit te gaan als ruiter, met meer zelfvertrouwen, meer plezier en betere resultaten?

Hoe fijn zou het zijn als :

 

✅ Je niet meer wordt tegengehouden door twijfels en onzekerheid? Als je precies weet hoe je ondanks je eigen gedachten toch heel succesvol en relaxed op wedstrijd kunt presteren?

✅ Je iedere dag weer glunderend van trots op je paard zit. Het lukt om je doelen te behalen en vol focus je paard te trainen. Je weet dat je niet streng hoeft te zijn voor jezelf en dat het niet zit in harder trainen.

✅ Jij lekker zelf bepaalt wanneer je op wedstrijd gaat. Je je meer jezelf voelt en blij bent met je eigen rijden en de vooruitgang die je boekt.

Dat kan als je de 'Ontdek-je-zelfvertrouwen' training volgt.

Ontdek je zelfvertrouwen

Grip op je perfectionisme & faalangst

€799,- 

 

In 8 persoonlijke sessies leer ik je:

  • Hoe je je verlammende perfectionisme verslaat en in jubelstemming wakker wordt op de dag van je wedstrijd.

  • Hoe je ervoor zorgt dat er geen enkele proef meer mislukt door wedstrijdzenuwen.

  • Hoe je kunt trainen met een super duidelijk plan en daardoor betere resultaten haalt. 

  • Hoe je -halve - paniekaanvallen de baas wordt door ademhaling & visualisatie in te zetten.

  • Hoe je de zelfverzekerde ruiter wordt die je zo graag wilt zijn!

Meestal zijn de sessies iedere 2 à 3 weken, afhankelijk van jouw wensen. We beginnen met een gratis sessie van een half uur, waarin we in kaart brengen wat jou tegenhoudt en wat de eerste stappen zijn die je kunt nemen om je rijden meteen al naar een volgend niveau te brengen.

De sessies zijn via zoom of bij mij op locatie in Amsterdam. Ik kan je naast deze training ook begeleiden op wedstrijd of tijdens een training bij jou op stal waarin ik voornamelijk kijk naar je mentale prestatie.

Als je nu contact opneemt via whatsapp, kan ik je de 'weg-met-onzekerheid' sessie gratis aanbieden! In deze sessie krijg je tips waarmee je direct aan de slag kan en dan weet je bovendien of de rest van het traject ook iets voor je is.

Deze training is voor jou als je:

✓ Het idee hebt dat er meer in jezelf zit, maar het er steeds niet uit komt.

✓ Je vaak zenuwachtig bent maar je geen zin hebt in een zweverig tafereel op een meditatie kussentje.

✓ Je je verantwoordelijk voelt naar je partner/ sponsor/ ouders/ eigenaar van het paard om goed te presteren maar je ook vaak het gevoel hebt dat je het niet goed doet.

✓ Je zo graag van die moeilijke gedachten en gevoelens af wil komen.

✓ Je zin hebt om er voor te gaan en te doen wat nodig is. Je weet dat het niet vanzelf zal gaan.

✓ Je zo graag wat meer rust wil ervaren rondom de paarden.

Veelgestelde vragen

Ik ben bang dat ik er achteraf te weinig aan zal hebben.


Ik snap helemaal dat je nog niet precies weet wat je voor dit bedrag krijgt. Gelukkig kun je een gratis roadmap sessie bij me boeken waarin ik je sowieso al vooruit help en we speciefiek jouw situatie kunnen bespreken. Je kunt ook ontdekken of de rest van het traject iets voor jou is. Zo niet, no hard feelings!
Ik heb nog een twijfel of een vraag.


Twijfel je of heb je een andere vraag? Stuur je vraag of twijfel naar anne@anneloosveld.com. We kunnen daarna altijd even telefonisch contact hebben. Ik kijk met veel liefde met je mee of dit iets voor jou is.
Hoe zit het met de betaling?


Je betaalt het totaalbedrag voorafgaand per bank of via een betalingslink die je ontvangt van mij aan de eerste sessie en na het telefonische kennismaking.
Kan ik de kosten opvoeren in de boekhouding?


Ja, als je ondernemer bent kan dat. Ik stuur je altijd een factuur. Je ontvangt ook de BTW terug.
Waar zit ik aan vast als ik een gratis weg-met-onzekerheid sessie boek?


Ik bied die gratis sessie aan om er voor ons beide achter te komen of we een goede match zijn. Ik werk alleen met mensen die er zelf van overtuigd zijn dat dit traject voor hen de oplossing kan zijn. Alleen dan kan je er namelijk het effect uithalen dat je wilt. Met andere woorden, als je het na de roadmap sessie niet voelt ga ik je absoluut niet overhalen om alsnog het traject in te gaan. Je neemt lekker het advies van de sessie mee naar huis en even goede vrienden! ❤