top of page

Boost je zelfvertrouwen
met deze meditaties

Zonder grip op je gedachten, geen succes in je rijden. 

Je gedachten ratelen maar door. Met het opzadelen, thuis in je training en op wedstrijd gaan ze helemaal op hol. Je wordt er gek van. Vaak zijn je gedachten negatief en ze halen je uit je concentratie. Ze jagen je zenuwen door het dak. Maar hoe stop je die lawine aan gedachten? 

Je kunt je gedachten helaas niet stoppen, maar je kunt er wel goed mee om leren gaan. Mediteren is mega effectief. Je leert dan juist van een afstandje naar je gedachten te kijken. Je ziet hoe ze jou vaak onzeker maken en aan het twijfelen brengen. Door te mediteren leer je hoe jij die ontspannen en zelfverzekerde ruiter kunt zijn op het losrijdterrein.  

Speciaal voor jou heb ik mijn favoriete meditaties op een rijtje gezet:

  • visualiseer een effectieve training

  • adem jezelf rustig & ontspannen

  • zit vol vertrouwen in het zadel 

Nog nooit gemediteerd?

Geen probleem. Je krijgt er een paar simpele e-mails bij om het mediteren in no-time onder de knie te krijgen in kleine en praktische stappen. Ik geef je praktische tips en simpele technieken die je helpen om te rijden als een pro. Het rijden kan leuker, vloeiender en een stuk moeitelozer.

Alvast even een stukje luisteren?
00:00 / 02:33
2B25A5FD-C969-48F2-9F1D-83A1A26C9D31.JPG

Schrijf je in voor de Mindset Mail en ontvang:

• 3 meditaties om je gedachten de baas te worden

• een regelmatige email bomvol tips om ècht mentaal sterk te worden


Je gaat akkoord met het verwerken van jouw gegevens volgens de privacyverklaring. Ik behandel je gegevens vertrouwelijk. Check ook even je spambox!

Dit is wat anderen ervan vinden:

natalie-grainger-8uB5kFKWWkk-unsplash.jp

Iris

Het positieve gevoel en de rust die ik er van krijg vind ik heel erg bijzonder. Het heeft mijn rijden echt een boost gegeven. 

natalie-grainger-8uB5kFKWWkk-unsplash.jp

Aniek

Ik heb iedere dag de visualisatie doelen stellen gedaan en het heeft me geholpen bij het halen van mijn allergrootste doel: Z2 rijden.  

natalie-grainger-8uB5kFKWWkk-unsplash.jp

Carlijn

Als ik op stal aankom is mijn hoofd leeg, heb ik energie voor 10 om heerlijk met mijn paard aan de slag te gaan! Ik ben dichterbij mijn paard gekomen.

bottom of page