Boost je zelfvertrouwen

met deze meditaties

Zonder grip op je gedachten, geen grip op je rijden

Je gedachten ratelen maar door.  Met het opzadelen, thuis in je training en op wedstrijd gaan ze helemaal op hol. Je wordt er gek van. Vaak zijn je gedachten negatief en ze halen je uit je concentratie. Ze jagen je zenuwen door het dak. Maar hoe stop je die lawine aan gedachten? 

Je kunt je gedachten helaas niet stoppen, maar je kunt er wel heel erg goed mee om leren gaan. Mediteren is mega effectief. Daarmee leer je zo om te gaan met je gedachten dat je ze juist vóór je laat werken zodat je alles uit jezelf kunt halen en jij die ontspannen en zelfverzekerde ruiter bent op het losrijdterrein.  

Speciaal voor jou heb ik mijn favoriete meditaties op een rijtje gezet:

- doelen visualiseren

- je beste ademhaling

- dapper en vol vertrouwen in het zadel 

Nog nooit gemediteerd?

Geen probleem. Je krijgt er een paar simpele e-mails bij om het mediteren in no-time onder de knie te krijgen in kleine en praktische stappen. Ik geef je praktische tips en simpele technieken die je helpen om te rijden als een pro. Het rijden kan leuker, vloeiender en een stuk moeitelozer.

Alvast even een stukje luisteren?
00:00 / 02:33

Dit is wat anderen ervan vinden:

natalie-grainger-8uB5kFKWWkk-unsplash.jp

Iris

Het positieve gevoel en de rust die ik er van krijg vind ik heel erg bijzonder. Het heeft mijn rijden echt een boost gegeven. 

natalie-grainger-8uB5kFKWWkk-unsplash.jp

Aniek

Ik heb iedere dag de visualisatie doelen stellen gedaan en het heeft me geholpen bij het halen van mijn allergrootste doel: Z2 rijden.  

natalie-grainger-8uB5kFKWWkk-unsplash.jp

Carlijn

Als ik op stal aankom is mijn hoofd leeg, heb ik energie voor 10 om heerlijk met mijn paard aan de slag te gaan! Ik ben dichterbij mijn paard gekomen.