top of page

Als je serieus bent over je paard en de sport, moet je een serieus plan hebben. Hoe ga je doorgroeien naar het volgende niveau? Hoe ga je zorgen dat je effectief naar een wedstrijd toe kunt trainen en tegelijkertijd rustig en ontspannen blijft als je de ring in rijdt? 

Misschien heb je al wel eens nagedacht of mentale training (bijvoorbeeld mijn coaching In it to Win it) iets voor jou kan zijn. Als je nog twijfelt, vragen hebt of benieuwd bent of dat iets voor jou is kan je hieronder een gesprek aanvragen met Nina (Wie is Nina? klik hier). 

ebf8319a-d67a-40d3-8ad3-12e3b32177a6.jpeg

​Nina is een vaste topper uit mijn team en ze helpt je heel graag om uit te vinden of mental coaching iets voor jou is (of niet natuurlijk). Zij is ook ruiter en heeft zelf mentale training gevolgd. Ze weet als geen ander hoe het is om zenuwachtig of onzeker te zijn. 

​In een gesprek bespreken jullie waar je nu staat en waar je graag naartoe zou willen groeien. Jullie kijken ook wat er in de weg staat of waarom dat nu nog niet lukt. Aan het einde besluit jij zelf wat een goede volgende stap voor jou is. 

De sessie is gratis en vrijblijvend. Ik ga er wel van uit dat je bereid bent om echt naar jezelf te kijken en te doen wat nodig is om jouw droom te bereiken. 

Zo word jij die zelfverzekerde ruiter

Hoi! Ik ben Nina en mijn band met paarden begon vanaf mijn vroegste herinneringen.

 

Mijn maxi Cosi paste perfect in de voerbak van de paarden van mijn moeder. Op mijn tiende begon ik met wedstrijd rijden en op mijn zeventiende reed ik al op internationaal niveau in de eventingsport.

 

Hoewel ik succesvol was, begon ik te merken dat de druk om te presteren mijn eigen prestaties negatief beïnvloedde naarmate de wedstrijden groter werden.

Het keerpunt kwam toen ik besefte dat ik het plezier in de sport moest terugvinden, want die was ik compleet kwijt.

 

Door mijn eigen wedstrijdspanning aan te pakken, leerde ik me te concentreren op mijn paard en opnieuw te genieten van het rijden in wedstrijdverband.

 

Mijn dressuurproeven verbeterden naar rond de 70% en ik kreeg meer zelfvertrouwen in het springparcours. Deze ervaring stelt me in staat me goed in te leven in de uitdagingen van wedstrijdspanning en de potentie van het aanpakken ervan.

Tegenwoordig richt ik me voornamelijk op het opleiden van jonge paarden en bied ik ondersteuning aan Anne. Het werken met ruiters die worstelen met wedstrijdangst ligt dicht bij mijn hart, want ik weet hoe moeilijk het kan zijn.

 

Mijn doel is om samen met jou een passende oplossingen te vinden, zodat jij weer lekker op wedstrijd kan! Ik kijk er naar uit je te ontmoeten in een zoom-gesprek die je hierboven kan inplannen.

IMG_1246.jpeg
over nina
bottom of page